ERROR: caracteres no admitidos UVic » Serveis Lingüístics » Inici
UVic » Serveis Lingüístics

UVic » Serveis Lingüístics » Inici

Presentaci├│

La Universitat de Vic, com a universitat catalana que exerceix una clara vocaci├│ europea i universal des de la seva identitat cultural i ling├╝├şstica, agrupa amb el nom de Serveis Ling├╝├şstics totes les activitats que s'han estat duent a terme en els ├║ltims anys des de diferents serveis i departaments de la Universitat en temes de lleng├╝es i que van adre├žades a tota la comunitat universit├ária.

A partir d'ara, serveis ja existents com ara l'Aula d'Autoaprenentatge, el Servei extern de traducci├│ i interpretaci├│, la formaci├│ en lleng├╝es estrangeres, la formaci├│ en catal├á i castell├á per a estudiants estrangers, els plans de formaci├│ en llengua catalana pel PDI i PAS, passen a integrar-se als Serveis Ling├╝├şstics de la Universitat de Vic, i es reforcen amb altres serveis, com per exemple el Servei intern de correcci├│ i traducci├│, la creaci├│ de recursos ling├╝├şstics i terminol├▓gics o l'assessorament en l├şnia.

Els Serveis Ling├╝├şstics de la UVic pretenen donar resposta efica├ž a les necessitats de la comunitat universit├ária en tots els aspectes referits a les lleng├╝es d'├║s, tant pel que fa als aspectes institucionals i docents com als aspectes administratius.


Oriol Portell i Torres
Coordinador dels Serveis Lingüístics


Accés directe a les diferents àrees dels Serveis Lingüístics

 

Què t'oferim?

Carta de serveis

Descarrega't el quadr├şptic dels Serveis Ling├╝├şstics en catal├á, castell├á o angl├Ęs.

@uvic_sl

Intercat

Qu├Ę ├ęs Intercat?

Intercat ├ęs un conjunt de recursos electr├▓nics per aprendre la llengua i la cultura catalanes, principalment pensat per als estudiants de mobilitat que visiten les universitats catalanes.

Agenda

Consulta l'agenda dels Serveis Lingüístics. Hi trobaràs un calendari amb informació sobre les dates i horaris de les nostres activitats!

Llengua.info

Portal de llengua
de la Xarxa Vives d'Universitats

 
Pàgina generada automàticament el dia 25.02.2017
© Universitat de Vic, 2009 · Sagrada Família, 7 08500 VIC
X
1. Sóc ...
2. Vull ...
Què t'oferim?
Consulta
la carta
de serveis
en dos clics!